İkinci El Eşyalarla Evinizi Nasıl Dekore Edersiniz?

13.08.2021
İkinci El Eşyalarla Evinizi Nasıl Dekore Edersiniz?

İç tasarım dünyasında eski olan her zaman yenidir. Özgün tasarım ve sürdürülebilirlik, kendi evinizi döşemeyi seçerken dikkate alınması son derece önemli olan iki etik sütundur. Ülke genelindeki her uygun fiyatlı mağazada şık ürünler ortaya çıksa da bir hikaye anlatan ve onlarca yıl süren kaliteli işçilikle yapılmış parçalarla dekorasyon yapmak her zaman daha anlamlıdır.

Bunu başarmanın en iyi yolu, odalarınızı anında bir ev gibi hissettirecek benzersiz ikinci el parçalarla odalarınızı dekore etmek için mağazamızı ziyaret etmektir. Konu ikinci el alışveriş olduğunda aslında hiçbir kural olmasa da akılda tutulması gereken iyi bir ipucu, tasarım stillerini ve dönemlerini karıştırıp eşleştirmenin aslında iyi bir fikir olduğudur. Tabii ki, birlikte en iyi neyin göründüğünü ayırt etmek için zevkinizi kullanmanız gerekecek.

Eski bir mobilya mağazasına gitmek, oyuncakçıdaki bir çocuğa benzer. İkinci el tasarım yolculuğunuza başladığınızda, dikkatinizi önce bir işleve hizmet eden öğelere odaklamaya çalışın. Bunlar daha büyük mobilya parçalarınız, kilimleriniz ve lambalarınızdır. Temel parçalarının nasıl göründüğünden memnun olduktan sonra, aksesuarlar ve daha küçük dekor öğeleriyle evinizi kişiselleştirebilirsiniz.

Evinizin Dekoru İçin İkinci El Eşya

En iyi iç mekanlar ve evler, çekicilikleri bakımından zamansızdır, yani yalnızca mobilya ve nesne seçimine bakarak tam olarak hangi yıl olduğunu belirleyemezsiniz. Kendi evinizi zamansız hissettirmek için, onlarca yıldır tarzını koruyan denenmiş ve gerçek şekillere, renklere ve dokulara bağlı kalın. Dengesiz ama güzel bir kanepe ile doğru renk olmayan sağlam bir seçenek arasında gidip geliyorsanız, her zaman ikincisini tercih edin. Her zaman hayatınıza daha uygun bir kumaşla kaplanmış bir mobilya parçasına sahip olabilirsiniz.

Nasıl oluyor da 50'lerde tasarlanan koltuklar hala eskisi kadar güçlü kalabiliyor? İşçilik ve kullanılan malzemelerin kalitesine bağlıdır. Bu sağlam orijinal tasarımları, oradaki indirimli seçeneklerle karşılaştırmak, iç mekanlarınızı planlamaya gelince kalitenin her şey olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. İkinci el bir mağazadayken, her sandalyeye oturduğunuzdan, her abajuru değerlendirdiğinizden ve her mermer masayı inceleyerek biraz çalışma gerektirip gerektirmediğini veya zamanın testinden geçip geçmediğini ve sizin için hoş bir katkı olup olmayacağına karar verebilirsiniz.

Tümü