Neden Doğan Spot'tan Ürün Almalısınız?

22.10.2021
Neden Doğan Spot'tan Ürün Almalısınız?

Doğan Spot (İzmir'de Spot İkinci El) müşterilerinin beklentilerini anlayan ve benimseyen İzmir'in spot ve ikinci el eşya alanında tecrübeli, kaliteli hizmet sunabilen lider bir firmadır. Sunduğu hizmet ile kullanım süresi henüz dolmamış olan, eşyaların ilk sahipleri tarafından kullanıldıktan sonra atılması yerine, gelir yöntemi olacak şekilde tekrar geri kullanılarak, büyük ölçüde çevreye katkı sağlayan, sürdürülebilir yaklaşımları kendisine amaç edinmiş öncü firmadır.

ikinci el eşya sektöründe çeşitli kaliteli hizmetleriyle günümüze kadar gelen gelişmiş bir kuruluş olmaktadır. İkinci el eşya ve spot alanında verdiği fiyatlar ile müşterilerinin tüm sorularına cevap verdiği tekliflerle beklentileri çokça karşılamaktadır.

Peki Aradığınız İkinci El (Kullanılmış) Eşyayı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Yaşadığımız çağda eşyaların ücretlerinde, çok büyük yükseliş bulunmaktadır. Bu durumda hane geçindirmek ile zorluk yaşayan bireylerde, yaşamlarını tehlikeye sokmayacak alım-satım yapmak isteği doğurmaktadır. Bu istek doğrultusunda, halkın büyük bir yüzdelik dilimi ikinci el eşya satanlara ve spotçulara yönelmiştir. Peki ikinci el seçiminde nerelere odaklanmalıyız?

Birinci olarak hayatımızı sürdürdüğümüz ortamda ihtiyacınız olan mobilyaları belirleyin. Sonrasında piyasa araştırmanızı yaparak ikinci el/ spot eşya için sizlere yakın ve uygun fiyat veren spotçulara/ ikinci elcilere gidebilirsiniz.
Alım-satın esnasında montaj ve kurulum yapılması gibi işlem  istiyorsanız, bunu ilgili kimseye belirtebilirsiniz.
Alınacak ikinci el eşyanın/spotların evinize uygun, yakışan bir ölçeklere ve ihtiyacınıza uygun nitelikleri olmasına dikkat önem göstermelisiniz.

Sıfır Eşya Mı, İkinci El Mi Yoksa Spot mu (Kullanılmamış) ?

Yüzeysel olarak bakacak olursak, bu soruya herkesin çeşitli cevapları bulunacaktır. Çünkü herkesin beklentileri ve ihtiyaçları farklı olabilmektedir. Başlıkta bulunan üç tercihinde kendi içlerinde farklı nitelikler taşımaktadır. Şimdi bu özelliklere bakılacak olursa, bazı kişiler eşyanın sadece yüksek olmayan fiyatlı ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde olmasını ister. Aklınızda böyle bir fikir var ise ikinci el eşya seçeneği size daha yatkındır. Sadece mobilyaların şubesinden alınması, sözleşmeli olması yönünde beklentiniz var ise ve ihtiyaçlarınızın bu şekilde karşılanacağını düşünüyorsanız sıfır eşyaları tercih edebilirsiniz. Fakat hiç kullanılmamış, fiyatı konusunda da, şubelerinden daha düşük ücrette olması gibi bir isteğiniz var ise sizin aradığınız "spot" kavramı bünyesindeki eşyalar olmaktadır. En iyi spotu da en uygun fiyat ile Doğan Spot' ta bulabilirsiniz.

Tümü